Povoa Sao Cosme

Povoa is een authentiek boerendorpje waar de tijd heeft stilgestaan, ezelskarren en schaapsherders bepalen hier het dagelijkse dorpsgezicht.
In Povoa vindt U een klein winkeltje ( bakker komt dagelijks langs) en een buurt cafe, een bruisend nachtleven zult u hier echter niet aantreffen. Boodschappen kunt u doen in het nabijgelegen Oliveira do Hospital, een gezellig stadje met een levendig dorpsplein en gezellige winkeltjes.

Museu do Azeite

Het was op basis van een knowhow van meer dan 30 jaar in de wereld van de olijven en olijfolie, dat António Dias, geboren en getogen in Bobadela, en zijn naaste familie droomden van het idee om een ​​museum te bouwen. Na het te hebben gedeeld met de architect Vasco Teixeira, idealiseerde hij het gebouw van het museum als de exacte vorm van een olijfboomtak, waar je gemakkelijk in de olijven en bladeren van de reuzen kunt duiken terwijl je door verschillende leeftijden reisde.

Paardrijden

Te paard in de adembenemende natuur van Portugal, voor kinderen en volwassenen met en zonder ervaring! Uurritten, picknickritten of 10 tot 40 min. ritten voor onervaren ruiters en kinderen vanaf 4 jaar oud.


Wandelingen

In de omgeving zijn diverse mooi wandelingen te maken welke variëren van makkelijk tot moeilijk.

The Best Experience Ever