naar index
naar cazinho
naar foto's

Adres & Route

klik voor een grotere kaartPovoa de Sao Cosme is een klein rustiek buurdorpje van Ervedal da Beira en ligt net ten westen van de Serra da Estrela, het hoogste gebergte in Portugal. De zuivere lucht, de vriendelijke mensen en niet te vergeten de uitstekende Portugese keuken en wijnen maken het hier tot een ideale vakantie bestemming.
Vanuit Povoa kunt u eenvoudig dagdochtjes maken naar Porto, de universiteitsstad Coimbra, de Serra da Estrela, een dagje strand bij Figueira da Foz of een van de kleinere dorpjes in de buurt.

De afstand tot Nederland is ongeveer 2000 km, de wegen zijn zeer goed.
De snelste manier om met de auto in Portugal te komen is via Parijs, Bordeaux, bij Irun de grens over naar Spanje en vervolgens via Vitoria, Burgos en Vallodolid naar Salamanca. De grens over bij Vilar Formoso en via Guarda de A 25 volgen tot Celorico da Beira. Daar de N17 op richting Coimbra. We volgen de N17 tot iets na Seia en nemen de afslag naar rechts Richting Santa Eulalia en Travancinha. Verder richting Ervedal da Beira, Afslag naar links Ervedal da Beira in en door heen rijden,rechtdoor aanhouden en iets buiten Ervedal afslag naar rechts richting Povoa de Sao Cosme.
Wij rekenen zelf altijd twee dagen reistijd en overnachten meestal in de buurt van Bordeaux. Mocht U van een andere richting komen dan kunnen wij U een route beschrijving mailen.


Casa Lena
Gerard & Lenny Meulenberg- van Hooff

Rua da Cabina
Povoa de Sao Cosme, Ervedal da Beira
Postal 3405-119 Portugal

tel/fax: 00351238644808
mob 917776479
e-mail: gerard-meulenberg@sapo.pt

U vindt ons o.a. bij:

Obrigado, de Portugese startpagina